Visning

Just nu har vi inte någon visning inplanerad men håll utkik här eller på vår facebook.

Kontakta Linnea Larsson om du har frågor om visningar, linnea.larsson@valvet.se eller telefon 0708-21 16 16.

Hitta till området

Följ Stora vägen så kommer ni se området. Ni kommer in på området via Blossavägen. Adressen är Mattlummervägen i Arild, men det är inte alla GPS:er och kartor som hittar den.
För er som tar buss stannar nr. 223 och 224 precis utanför området.

Om blossalyckan

Letar du efter hus till salu, nybyggt nyckelfärdigt eller drömmer du om en tomt i Skåne? Blossalyckan är ett område som ligger på bästa läge i vackra Arild bara 300 meter från havet. Blossalyckan är beläget på en naturskön höjd som från din egen tomt erbjuder underbar utsikt över Skäldervikens södra strand. Det lilla samhället Arild är en svensk sommaridyll precis intill Kullabergs naturreservat med större orter så som Helsingborg, Höganäs och Ängelholm på bekvämt avstånd. Orten erbjuder en idyll med sitt lugn, hav och småskaliga charm. Passivhusens arkitektur kommer återspegla denna känsla med putsad fasad och klassiskt utseende med en modern prägel.

Trots sin småskalighet är Arild en ort med liv och rörelse. Här finns fina badplatser, golfbana, tennisbanor och vandringsstråk i och utanför Arild. I den lilla hamnen finns ett hamncafé om sommaren och i övrigt finns såväl hotell som restauranger mitt inne i byn. Här finner du dessutom en vingård!

Emrahus har 11 byggklara tomter och erbjuder välplanerade nyckelfärdiga passivhus, givetvis snyggt arkitektritat, med extremt låg driftkostnad och härligt inomhusklimat. Du kan själv designa ditt eget hus och skräddarsy inredning och detaljer efter dina egna önskemål och behov. Passivhusens arkitektur kommer återspegla Arilds idyll med putsad fasad och klassiskt utseende med en modern prägel. Här är ditt livs chans att få ett riktigt drömboende i Skåne!

För mer information om våra passivhus och för att kontakta oss för att förverkliga din bostadsdröm – klicka här.