Tomt vid havet i Arild, Skåne

Det kan kännas överväldigande att leta lediga tomter till salu när du tagit beslutet att köpa en tomt i Skåne. Drömmen om havsutsikt kan vara svår att förverkliga och det kan vara svårt att hitta rätt läge. Vi hjälper dig på vägen till din egen tomt och drömboende i Skåne! Vi bygger passivhus i vackra Arild. Ett passivhus är oerhört energisnålt. I ett vanligt hus går den mesta energin bara till spillo. Kall luft sugs in utifrån, värms upp av värmesystemet för att sedan släppas rakt ut genom ventilationskanaler och otäta fönster och dörrar. Ett passivhus är så välisolerat och tätt att vi vet precis hur all värme rör sig. Det gör att vi kan föra över värmeenergin i inomhusluften till den inkommande friska luften och på så sätt behålla värmen i huset. Genom att på så sätt återvinna upp till 90 % av energin i FTX-systemet så är det endast 10 % som skall värmas upp, och i normala fall räcker solinstrålningen och spillvärmen från hushållet gott och väl. För extra värme och för varmvattenuppvärmning läggs en jordvärmeslinga på ca 100 m. Kombinationen ger en otroligt energieffektiv lösning.

Småhus, bostadshyreshus och ägarlägenheter nybyggda 2012 och därefter (värdeår 2012 och senare) kommer att få hel befrielse från kommunal fastighetsavgift i 15 år. Som tack för att du väljer just ett passivhus så får du därför 135.000 kronor i rabatt av Höganäs Kommun när du köper din tomt.

tomtkarta arild

Köp tomt i natursköna Skåne

Våra tomter ligger på bästa läge i Arild och är belägna 300 meter från havet på en höjd som erbjuder underbar utsikt över Skäldervikens södra strand. Emrahus har elva fantastiska och byggklara tomter i Arild på mellan 400 m² och 506 m², varav fem tomter fortfarande är lediga.

Köp din tomt vid havet i Skåne idag! Under fliken ”Vår Standard” finns en prislista med mer information om varje tomt.