Information om våra hus i vackra Arild, Skåne

Du är inte ensam om drömmen om att bygga hus i underbart vackra Skåne! Drömmen om att bo i ett hus nära havet är nog något som många av oss när. Nu kan du ta chansen och förverkliga drömmen med oss på Emrahus. Arild är en svensk sommaridyll precis intill Kullabergs naturreservat med större orter så som Helsingborg, Höganäs och Ängelholm på bekvämt avstånd. Orten erbjuder en idyll med sitt lugn, hav och småskaliga charm. Våra hus kommer återspegla denna känsla med traditionell putsad fasad och klassiskt utseende men med en modern prägel. Trots sin småskalighet är Arild en ort med liv och rörelse. Här finns fina badplatser, golfbana, tennisbanor och vandringsstråk i och utanför Arild. I den lilla hamnen finns ett hamncafé om sommaren och i övrigt finns såväl hotell som restauranger mitt inne i byn. I Arild finns till och med en härlig vingård.

Köp exklusivt hus i Skåne

Vid utformningen av våra hus i Arild har de arkitektoniska värdena varit huvudfokus. Genom hela inredningen löper en röd tråd och de noggrant utvalda materialen återspeglar områdets karaktär.

Den centrala ”kub” som i huset innehåller badrum och trappa är en central del i arkitekturen. Innerväggar, dörrar och den platsbebyggda trappan är beklädda med ekfanér för att skapa ett blickfång och sätta stilen på inredningen. Samma fanér återkommer i de exklusiva köksluckorna från HTH samt trägolvet i vardagsrum och övervåning. Välj mellan vitlaserad ek, oljad ek eller svartbetsad ek för att sätta din egen prägel och stil på ditt hem. Mot det varma träet bryter de vackra slipade betonggolven av med sin rustika känsla. Övriga innerväggar och tak är vitmålade för att förstärka kontrasterna.

Vitvarupaketet är noggrant utvalt för att vara både funktionellt och snyggt. Induktionshäll och varmluftsugn är standard, likaså inbyggd kyl, frys och diskmaskin som sitter dolda bakom de snygga fanérluckorna. Alla produkter är från Siemens förutom spis som kommer från Bertazzoni.

Välj till en smart placerad kamin för att ytterligare öka trivsel i både kök och vardagsrum. En belysningsexpert har arbetat fram en lösning speciellt för våra hus som du kan tillämpa om du vill höja upplevelsen ännu ett steg. Ditt hus är utrustat med ett ”smart-hem-system” som bland annat innebär att du enkelt kan styra din elektronik. Exempelvis kan du stänga av alla lampor när du lämnar hemmet via en enkel knapptryckning vid ytterdörren, du kan också välja att systemet ska agera som att ni är hemma när ni är på semester.

Havsnära hus till salu

När du köper ett hus i Arild från Emrahus får du också möjlighet att träffa en trädgårdsarkitekt som hittar en lösning för just din tomt. Du får även möjlighet att träffa en duktig inredare som kan hjälpa dig att färdigställa och inreda ditt hem efter smak och tycke.